Het beste kunstgras? Dat past precies bij uw wensen!

Home » Beste kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bent u op zoek naar het beste kunstgras uw project, dan bent u bij de Kunstgrasgigant aan het juiste adres. Wij leveren kunstgras van hoge kwaliteit voor elke mogelijke toepassing. Onze matten worden volgens Europese wetgeving geproduceerd in Europa. Dat betekent dat ze niet verkleuren door uv-straling en ook geen lood of cadmium bevatten. Indien gewenst komen wij het kunstgras voor u leggen en we kunnen zelfs uw oude grasmat verwijderen. Het beste kunstgras? Dat is precies dat type kunstgras dat bij uw situatie past!

WAT IS HET BESTE KUNSTGRAS VOOR UW RUIMTE?
Kunstgras is tegenwoordig bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. De kleuren zijn levensecht, met veel verschillende tinten en lengtes en structuren. Kunstgras is er in ontelbaar veel kleuren en soorten maar er zijn meer vragen die u zich kunt stellen voordat u op zoek gaat naar het beste kunstgras.

Bekijk direct onze collectie kunstgrassen!

Het beste kunstgras kiezen

Het beste kunstgras kiezen doet u door middel van een aantal vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren hoe het kunstgras verzwaard wordt (voor zover dat al nodig is), hoe lang zijn de sprieten en hoe levensecht zijn de kleuren? Wilt u een frisse lichtgroene mat of liever gras met een mix van kleuren om zo echt mogelijk over te komen? En het beste kunstgras kwaliteit verschilt ook per soort en per toepassing. Hoeveel krijgt uw mat te verduren per jaar? Wordt er intensief overheen gelopen of ligt het er alleen maar ter decoratie? De antwoorden op de bovenstaande vragen kunnen u helpen in uw zoektocht naar het beste kunstgras voor uw situatie.

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Wij helpen u graag!

085 90 20 306

Robert


Die Beratung und der gesamte Einkauf hat mir sehr gut gefallen wir sind aus Deutschland angereist und es hat uns sehr gefallen.Macht weiter so Danke

J.


Kreeg koffie bij aankomst. Betreffende verkoper heeft goed meegedacht en meegezocht naar passende reststukken. Heeft ook verschillende opties uitgerekend. Al met al klantvriendelijk.

Gerrie de Moedt


We zijn heel prettig ontvangen (vestiging Pijnacker) met een bakje chocomelk. Daarna hebben wel goeie informatie gehad over een grasmat. Jaap is een prettig persoon om zaken mee te doen. De grasmat ligt er schitterend bij.

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht