Kunstgras Rijswijk

Het mooiste onderhoudsvrije kunstgras schaft u in omgeving Rijswijk aan bij Kunstgrasgigant. Breng een bezoek aan onze vestiging in Delft-Pijnacker en laat u verrassen door ons gigantische assortiment scherp geprijsd kunstgras. Met meer dan 20 soorten kunstgras, voorzien van lange en korte sprieten eventueel gecombineerd met mosdraad, is ons kunstgras vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ons kunstgras biedt echter een belangrijk verschil. Kiest u voor kunstgras dan heeft u het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Rijswijk: wij helpen met het maken van een weloverwogen keuze

Kunstgras in omgeving Rijswijk. Dat koopt u bij de specialist. U bent van harte welkom in onze zaak in Delft-Pijnacker. Wij geven u graag meer informatie over onze verschillende soorten kunstgras zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ons kunstgras is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, eenvoudig te herkennen aan de kleur:

  • Geel gekleurd gras is bedoeld voor het balkon of terras;
  • Oranje gekleurd kunstgras is speciaal ontwikkeld als grasmat voor sportvelden;
  • Rood en groen gekleurd gras is ideaal als speelgras voor kleine kinderen.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Wij bieden kunstgras in omgeving Rijswijk aan voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast helpen wij u graag met het leggen van uw kunstgras. Breng ook eens een bezoek aan onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bel naar 015 - 82 00 327. Wij staan u graag te woord!

Kunstgras in omgeving Rijswijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven