Kunstgras Aalsmeer

Het mooiste kunstgras dat vrijwel niet van echt te onderscheiden is koopt u bij Kunstgrasgigant, nabij Aalsmeer. In onze vestiging in Lisserbroek vindt u een ruime sortering gras voor een scherpe prijs. Maak uw keuze uit meer dan 20 soorten, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Ons kunstgras is onderhoudsarm en duurzaam. Het hele jaar door fris groen gras in de tuin, op het balkon of terras? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Aalsmeer: profiteer van scherpe prijzen

Kunstgras in Aalsmeer schaft u aan bij ons. Profiteer van scherp prijzen, service op maat en een uitgebreide keuze uit diverse soorten kunstgras. Zou kunt u bij ons kunstgras aanschaffen geschikt voor:

Vraag een offerte aan!

Neem gerust contact met ons op

Kunstgras wordt ook gebruikt als gazon rondom zwembaden. Ons kunstgras is eenvoudig schoon te houden en behoeft vrijwel geen onderhoud. Bovendien is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Meer weten over ons kunstgras in omgeving Aalsmeer? Kom langs in onze zaak in Lisserbroek. Daarnaast kunt u ook contact met ons op door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 46 708 161. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuw en leuke kortingsacties!

Kunstgras in Aalsmeer voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven