Kunstgrasmat

Home » Kunstgrasmat

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bij de keuze voor een kunstgrasmat is smaak van grote invloed. Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom is een ruim aanbod aan kunstgras een vereiste om de voor u perfecte kunstgrasmat te kunnen vinden. De Kunstgrasgigant heeft een zeer ruim aanbod: blauw, groen, rood of welke kleur kunstgras dan ook. Voor uw balkon, terras, tuin, sportveld of speelterrein. En met korte sprieten of lange: wij bieden alle denkbare varianten.

De voordelen van een kunstgrasmat

Een normale grasmat moet u het hele jaar door onderhouden: zaaien, maaien, bemesten en besproeien tijdens droge periodes. Daarnaast kan het gemakkelijk beschadigen als er voor langere tijd iets op staat of een (huis)dier besluit er in te graven bijvoorbeeld. Bij een kunstgrasmat hoeft dit allemaal niet. Het is het hele jaar mooi zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Als u er zo nu en dan snel een bezem overheen haalt weet u zeker dat uw gras echt groener is dan dat van de buren, het hele jaar door.

Koop uw kunstgrasmat bij de Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant heeft 11 vestigingen, waarvan 10 in Nederland. U vindt ons van de Westkust tot de Oostgrens, dus is er altijd een vestiging in de buurt. Op veel van deze vestigingen kunt u ons assortiment aanschouwen in onze showtuinen. Ook vindt u scherp geprijsde aanbiedingen in onze couponhallen. Wij houden zoveel mogelijk matten op voorraad, waardoor u vaak nog dezelfde dag met uw ideale grasmat naar huis kunt rijden. En indien gewenst kunnen we het kunstgras ook vakkundig en voordelig in uw tuin installeren. Kom eens langs bij een van onze vestigingen: onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen omtrent kunstgras. Natuurlijk kunt u ook even bellen naar 085 90 20 306.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.