Kunstgras aanleggen

Wilt u binnenkort kunstgras laten aanleggen? Kiest dan voor Kunstgrasgigant. Met onze jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde vakmensen is het laten aanleggen van kunstgras door Kunstgrasgigant een uitstekende keuze. Betreft het monteren van kunstgras is het aan u of u zelf de voorbereidende werkzaamheden verricht of de voorbereidende werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras op iedere locatie laten aanleggen

Vanwege het ruime assortiment aan kunstgras, is het voor Kunstgrasgigant mogelijk om kunstgras te monteren op vele verschillende locaties. Zo plaatsen wij onder andere voetbal- en tennisvelden voor sportverenigingen. Leggen wij speelveldjes aan voor gemeentes, maar ook als particulier bent u bij Kunstgrasgigant aan het juiste adres voor het aanleggen van kunstgras. Wij plaatsen namelijk kunstgras in tuinen, op dakterrassen en op balkons. Het is ook mogelijk om zelf kunstgras aan te leggen. Hiervoor volgt u het 7 stappenplan dat wij zelf hebben opgesteld.

Vraag een offerte aan!

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Kunstgrasgigant voor u kan betekenen als het aankomt op het aanleggen van kunstgras? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 085 - 902 03 06. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven