Sluit navigatie

Kunstgras aanleggen

Wilt u binnenkort kunstgras laten aanleggen? Kiest dan voor Kunstgrasgigant. Met onze jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde vakmensen is het laten aanleggen van kunstgras door Kunstgrasgigant een uitstekende keuze. Betreft het monteren van kunstgras is het aan u of u zelf de voorbereidende werkzaamheden verricht of de voorbereidende werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras op iedere locatie laten aanleggen

Vanwege het ruime assortiment aan kunstgras, is het voor Kunstgrasgigant mogelijk om kunstgras te monteren op vele verschillende locaties. Zo plaatsen wij onder andere voetbal- en tennisvelden voor sportverenigingen. Leggen wij speelveldjes aan voor gemeentes, maar ook als particulier bent u bij Kunstgrasgigant aan het juiste adres voor het aanleggen van kunstgras. Wij plaatsen namelijk kunstgras in tuinen, op dakterrassen en op balkons. Het is ook mogelijk om zelf kunstgras aan te leggen. Hiervoor volgt u het 7 stappenplan dat wij zelf hebben opgesteld.

Vraag een offerte aan!

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Kunstgrasgigant voor u kan betekenen als het aankomt op het aanleggen van kunstgras? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 085 - 902 03 06. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Scroll naar boven