Kosten kunstgras

U overweegt een kunstgrasmat aan te schaffen, maar u weet niet welke kosten kunstgras met zich meebrengt? De Kunstgrasgigant adviseert u graag over welke kosten voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De exacte kosten voor kunstgras per m2 hangen onder andere af van de totale afmeting, gewenste toepassing, kleur en kwaliteit. Als u online zoekt naar de kosten van kunstgras per m2 komt u dan ook van alles tegen. Kom langs bij de Kunstgrasgigant en u ontvangt een duidelijk beeld van het kostenplaatje.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kosten kunstgras: waarmee krijgt u te maken bij de aanleg van een kunstgrasveld?

Waarvoor wilt u het kunstgras gaan gebruiken? Voor gebruik thuis, bijvoorbeeld in de tuin, op het terras of op een balkon, wordt een mat vaak niet heel intensief gebruikt. Meestal is hierbij de uitstraling (zo ‘echt’ mogelijk gras) belangrijker. Maar als een mat juist heel intensief wordt gebruikt, zoals bij speeltuinen en sportvelden, is de kwaliteit vaak weer belangrijker dan de uitstraling. Hoewel al onze matten van hoge kwaliteit zijn, zit er natuurlijk wel verschil in de uitstraling en de lengte van de sprieten bijvoorbeeld. En wilt u uw kunstgras zelf aanleggen of wilt u het door ons laten aanleggen? De aanlegkosten zijn vervolgens weer afhankelijk van hoe de ondergrond is waar de mat moet komen te liggen.

Vraag een offerte aan!

Wat zijn de kosten voor kunstgras per m2?

Afhankelijk van uw toepassing kunt u rekenen op prijzen vanaf €8,95 per m2 . De prijzen lopen op naar € 15,95 - € 34,95 voor mooie soorten voor in de tuin. Uiteraard zijn er ook prijzen buiten deze range mogelijk en komen eventuele aanlegkosten hier nog bij. Het is kortom aan te raden om eens bij 1 van de 11 vestigingen van de Kunstgrasgigant langs te komen om zelf de verschillen in prijzen te kunnen ervaren. Wij adviseren u daar ook graag welke kunstgrasmat voor uw toepassing het meest geschikt is. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven