Sluit navigatie

Kunstgras Oosterhout

Kunstgras laat u in Oosterhout aanleggen door de specialisten van Kunstgrasgigant in Werkendam. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Onze medewerkers voorzien u dan van deskundig advies op maat. Ons kunstgras is echter erg eenvoudig aan te leggen. Bovendien is het onderhoudsarm, schimmel- en rotvrij en UV-bestendig. Bovendien hebben wij kunstgras in diverse afmetingen en kleuren in ons gigantisch assortiment. Doordat wij veel kunstgras op voorraad hebben, kunt u het direct meenemen naar Oosterhout vanuit onze zaak.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in de regio Oosterhout kopen

Kunstgras in de regio Oosterhout koopt u bij Kunstgrasgigant, te Werkendam. Op ons showterrein vindt u vele soorten evenals in onze couponhal. Hier vindt u restpartijen tegen zeer scherpe tarieven. Wij hebben onder andere de volgende kunstgrassoorten:

  • Gekleurd gras
  • Siergras
  • Speelgras
  • Balkon-/dakterrasgras
  • Sportgras

Wij kunnen het kunstgras ook voor u in Oosterhout aanleggen. Als u er liever voor kiest om dit zelf te doen dan voorzien wij u graag van advies. U kunt dan ook gebruik maken van onze instructievideo op onze website.

Vraag een offerte aan!

Benodigdheden voor aanleggen

Als u ervoor kiest om het gras eenvoudig zelf aan te leggen, dan heeft u bepaalde benodigdheden nodig. Ook deze verkopen wij voor lage prijzen. Profiteer nu snel van de lage prijzen van ons kunstgras en kom snel langs in onze zaak in Werkendam!

Kunstgras kopen in Oosterhout? Kom langs in Werkendam of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven