Kunstgras Breukelen

U zoekt voor een bepaalde gelegenheid kunstgras en u bent woonachtig in Breukelen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden die Kunstgrasgigant voor u kan aanbieden. Door de ervaring die is opgedaan door de jaren heen kunnen wij adviseren met deskundig en betrouwbaar advies. Verder vinden wij advies op maat zeer belangrijk. Zo wordt er gezorgd dat iedere klant op dezelfde deskundige en juiste manier wordt geholpen. Verder hebben wij ook een divers en groot assortiment op het gebied van kunstgras, zo kunt u ons kunstgras gebruiken voor meerdere mogelijkheden. 

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Gekleurd kunstgras bij Kunstgrasgigant nabij Breukelen

Binnen onze vestiging in Kockengen verkopen wij zelfs gekleurd kunstgras. Wij snappen dat groen geassocieerd wordt met gras. Echter kunt u bij onze vestiging nabij Breukelen ook terecht voor diverse gekleurde kunstgras, denk hierbij onder andere aan de kleuren:

  • Limoen;
  • Turquoise;
  • Violet;
  • Grijs;
  • Rood;
  • Bruin.

Deze toepassingen zijn ideaal bij het aankleden van uw kinderkamer binnen, of het aanleggen van een speelveld voor kinderen.

Vraag een offerte aan!

Bezoek eens onze vestiging in Kockengen

Heeft u nog vragen of zijn er bepaalde zaken voor u onduidelijk? Dan moet u eens een kijkje nemen voor de diversiteit van ons assortiment kunstgras bij onze vestiging in Kockengen in de buurt van Breukelen. De koffie staat klaar en u krijgt advies van onze medewerkers. Wij zijn te vinden aan de Industrieweg 3D in Kockengen. Maar u kunt ons ook bereiken via de telefoon.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Bilthoven -  Kunstgras Huizen -  Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven