Restpartij kunstgras

Home » Restpartij kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor de goedkoopste restpartij kunstgras van hoge kwaliteit gaat u naar Kunstgrasgigant. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar! U hebt bij ons de keuze uit ruim 20 soorten kunstgras. Wij hebben 11 vestigingen in Nederland, namelijk Ridderkerk, Pijnacker, Koudekerke, Werkendam en Lisserbroek. Bij elke vestiging hebben wij een couponhal. Hier vindt u een restpartij kunstgras tegen scherpe prijzen. Of u nu kunstgras zoekt voor op het balkon, dakterras of dat u nu op zoek bent naar sierkunstgras, wij hebben het in ons assortiment.

Uitgebreid aanbod restpartij kunstgras

Bent u het beu uw weinige vrije tijd te besteden aan grasmaaien maar hebt u niet het geld om kunstgras te kopen? Dat is geen enkel probleem bij de kunstgrasexpert van Nederland. Kunstgrasgigant heeft een uitgebreid aanbod aan een 1e kwaliteit restpartij kunstgras. Voordelen van ons kunstgras zijn:

  • Voelt en ziet er uit zoals echt gras;
  • Zeer voordelig in aanschaf;
  • D.m.v. onze handleiding eenvoudig aan te leggen.

Indien gewenst kunnen wij het kunstgras ook voor u aanleggen. Bovendien kunt u onze grasmatten voor diverse doeleinden zoals sport, sier of recreatie gebruiken en hebt u de keuze uit diverse kleuren!

Couponhallen

Een restpartij aan kunstgras vindt u in onze couponhallen in onze vestigingen. Kom snel langs en bekijk welke matten uw oplossing zijn! Hebt u vragen of wil u een advies? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen.

Kom langs voor een restpartij kunstgras of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.