Hulp bij uw keuze?
Onze specialisten
staan u graag te woord
085 90 20 306

Eco

Home » Eco

Beter voor het milieu

De grassen uit deze lijn hebben allemaal unieke eigenschappen die beter zijn voor het milieu.

Gebreid kunstgras

De een is gebreid kunstgras waardoor er geen latex backing meer nodig is, geen tuftdoek etcetera waardoor het een uniek gras is dat 100% uit 1 materiaal bestaat. Ideaal voor huisdieren omdat het gras geen vocht en vieze geuren vast houdt.

Hybride kunstgras

Nieuw is het hybride kunstgras. Ideaal voor het aankleden van hellingen, kinderspeelpleintjes of plekken in uw tuin waar het echte gras moeilijk groeit. Er is een basis van kunstgrasvezels waar het echte gras zich mee kan mengen.

Betere waterafvoer

Het type Eco Future heeft een speciale backing waardoor het meer water afvoert ten opzichte van andere reguliere kunstgrassoorten.

 

 

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" auto_slide="no" stars_theme="yellow" stars_size="small" show_logo="yes" logo_type="image" show_summary="yes" hide_without_rating_text="yes" do_show_reviews="no"]

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Ed van Noort


Zeer vriendelijk geholpen en uitleg was prima. Nadat alles netjes op maat was gesneden hebben 2 medewerkers van het bedrijf in Ridderkerk alles netjes in de auto gelegd om makkelijk te vervoere

Boy


Zeer veel keus. Op het terrein in Ridderkerk ligt alles uitgestald met een speeltuin voor de kinderen. Zo konden wij rustig rond kijken en het gras voelen. Zelfs de kids hebben radslagen gedaan op het gras welke zij het fijnst vonden voor in de tuin. Super fijn en gezellig. Verkoper was zeer behulpzaam en hebben uiteindelijk een prachtproduct gekocht.

Pieter


Goed geholpen en er wordt meegedacht met de klant. Dit zijn geen internetcowboys maar mensen die weten waar ze het over hebben!