Kunstgras Wateringen

Kunstgras in omgeving Wateringen, u laat het leggen door uw specialist Kunstgrasgigant. Daarnaast schaft u kunstgras bij ons aan voor een voordelige prijs. Breng een bezoek aan onze zaak in Delft-Pijnacker en maak uw keuze uit meer dan 20 soorten gras. Ons kunstgras is onderhoudsarm en vrijwel niet van echt te onderscheiden. Het hele jaar rond een mooi groen gazon? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Wateringen: voor elke toepassing het juiste kunstgras

Wilt u kunstgras in omgeving Wateringen leggen, dan bent u met ons kunstgras succes verzekerd. Of het nu gaat om het aanleggen van een gazon, kunstgras voor op het sportveld of een originele zachte ondergrond voor de kinderkamer: wij hebben voor vrijwel elke toepassing het juiste type kunstgras in huis. Bezoek onze zaak en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker

Kunstgras in omgeving Wateringen, u schaft het bij ons aan voor een extra aantrekkelijke prijs. In onze couponhal bieden wij restpartijen aan voor een scherpe prijs. Uiteraard zijn deze restpartijen van dezelfde kwaliteit als onze andere producten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker of neem contact op met een van onze medewerkers via nummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in Wateringen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven