Sluit navigatie

Kunstgras Wateringen

Kunstgras in omgeving Wateringen, u laat het leggen door uw specialist Kunstgrasgigant. Daarnaast schaft u kunstgras bij ons aan voor een voordelige prijs. Breng een bezoek aan onze zaak in Delft-Pijnacker en maak uw keuze uit meer dan 20 soorten gras. Ons kunstgras is onderhoudsarm en vrijwel niet van echt te onderscheiden. Het hele jaar rond een mooi groen gazon? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Wateringen: voor elke toepassing het juiste kunstgras

Wilt u kunstgras in omgeving Wateringen leggen, dan bent u met ons kunstgras succes verzekerd. Of het nu gaat om het aanleggen van een gazon, kunstgras voor op het sportveld of een originele zachte ondergrond voor de kinderkamer: wij hebben voor vrijwel elke toepassing het juiste type kunstgras in huis. Bezoek onze zaak en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker

Kunstgras in omgeving Wateringen, u schaft het bij ons aan voor een extra aantrekkelijke prijs. In onze couponhal bieden wij restpartijen aan voor een scherpe prijs. Uiteraard zijn deze restpartijen van dezelfde kwaliteit als onze andere producten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker of neem contact op met een van onze medewerkers via nummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in Wateringen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven