Zelf kunstgras leggen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Kijk eens op de pagina met tips voor het zelf aanleggen van een kunstgrasveld van de Kunstgrasgigant. U zult merken dat het zeer eenvoudig is, zolang u zorgvuldig en geduldig te werk gaat. U kunt ons stappenplan volgen dat op de website staat (link naar pagina), maar als u denkt dat u er niet uit gaat komen, komen we ook met alle liefde uw kunstgras voor u installeren.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Zelf kunstgras leggen of door de Kunstgrasgigant laten leggen

Heeft u geen tijd om zelf het kunstgras te laten leggen? Uiteraard komen wij graag bij u langs. Een overzicht van deze tarieven vindt u op onze website. Het is afhankelijk van de toestand van het terrein waar het kunstgras moet komen en van de afmetingen van het aan te leggen veld. Als u dat weet kunt u gemakkelijk aflezen met welke installatiekosten u bij de Kunstgrasgigant te maken zult krijgen.

Vraag een offerte aan!

De Kunstgrasgigant biedt meer dan alleen een installatieservice

Wij bieden een ruim assortiment zeer scherp geprijsde kunstgrasmatten. Allen van hoge kwaliteit en toepasbaar voor alle denkbare toepassingen. Voor grote sportvelden of kleine balkonnetjes: bij ons vindt u altijd het juiste kunstgras. U bepaalt de kleur, de lengte van de sprieten en de vereiste kwaliteit. En u kunt dat ook nog eens zelf ervaren in een van onze showtuinen. Veel soorten kunstgras hebben wij op voorraad liggen, dus u kunt nog dezelfde dag met uw nieuwe grasmat naar huis rijden. Geïnteresseerd? Kom dan eens langs bij een van onze 11 vestigingen of neem contact met ons op door te bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven