Kunstgras Ridderkerk

Voor kunstgras gaat u naar de Kunstgrasgigant, ook voor een bepaalde actie of aanbieding zijn wij uw betrouwbare partner. Wij zijn een specialistisch bedrijf dat bekend staat om een gigantisch assortiment kunstgras. Wij bieden onze producten ook aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de allerbeste prijs voor kunstgras die bij ons in de aanbieding is. Daarnaast geven wij 7 jaar garantie op onze kunstgrassen, dit betreft UV-bestendigheid en het los laten van de vezels.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Ook voor uw kunstgras in de aanbieding bent u op het juiste adres bij Kunstgrasgigant

Wij hebben meerdere soorten voordelen met betrekking tot onze kunstgras, wij vinden een persoonlijke aanpak en kwaliteit zeer belangrijk. Echter bieden wij u meer, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Wij hanteren zeer gunstige prijzen;
  • Een zeer ruim en divers aanbod aan kunstgras;
  • Bij ons kunt u uw kunstgras direct meenemen;
  • Uitgebreide couponhal met veel aanbiedingen met betrekking tot kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de kunstgras die wij u aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 085 - 902 03 06. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en vertellen met de nodige ervaring en deskundigheid u over onze kunstgras.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven