Kunstgras voor op dakterras

Home » Kunstgras voor op dakterras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bij Kunstgrasgigant vindt u vele soorten kunstgras voor op een dakterras. Wij hanteren scherpe prijzen voor ons kunstgras en leveren rechtstreeks aan particulieren, verenigingen, bedrijven en instellingen. Wij hebben 5 vestigingen met een couponhal in Ridderkerk, Koudekerke, Werkendam, Delft en Lisserbroek. In deze couponhal bieden wij kunstgrasrestanten aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kom eens langs in de dichtstbijzijnde zaak en kijk eens rond op ons showterrein.

Warme uitstraling kunstgras voor op een dakterras

Balkons en dakterrassen kunnen ook worden voorzien van kunstgras. Dit geeft een stijlvolle, warme uitstraling en voelt bovendien prettig aan. Even op uw blote voeten naar buiten is dan geen enkel probleem. Kunstgrasgigant heeft verschillende soorten kunstgras die ontwikkeld zijn voor het gebruik op een balkon en dakterras. Alle mogelijke maten kunstgras zijn beschikbaar bij Kunstgrasgigant en daarnaast weten we dit te combineren met een zeer scherpe prijsstelling. Kunstgras biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Geen zand instrooien
  • Zeer goede drainage
  • Rot- en schimmelvrij
  • Slijtvast
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Contact

Voor kunstgras op een dakterras of balkon kunt u terecht bij onze 5 vestigingen. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in. Kom ook eens langs in onze dichtstbijzijnde vestiging. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u van deskundig en eerlijk advies voorzien.

Kom langs voor kunstgras voor op een dakterras of neem contact op!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht