Kunstgras Leerdam

Home » Kunstgras Leerdam

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor duurzaam kunstgras in de omgeving Leerdam, komt u naar Kunstgrasgigant in Werkendam! Wij hebben een gigantisch assortiment. Hier vindt u maar liefst meer dan 20 soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Ons gras is bovendien eenvoudig aan te leggen en voelt en ziet er uit als echt gras. Het is zelfs bijna niet te onderscheiden van echt gras. Het gras is beschikbaar in diverse kleuren met ieder een eigen toepassing. Vaak wordt gedacht aan de kleur groen, maar andere kleuren doen het ook zeer goed. Zo wordt oranje gebruikt voor sportvelden en geel voor dakterrassen en balkons. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Onderhoudsarm kunstgras in de regio Leerdam

Onderhoudsarm kunstgras in de regio Leerdam vindt u bij Kunstgrasgigant te Werkendam. Ons kunstgras vereist weinig overig onderhoud, is UV-bestendig en schimmel- en rotvrij. Doordat wij veel soorten kunstgras op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar Leerdam nemen. Wij rollen de mat op en leggen het voor u in uw auto. Als het niet past, kunnen wij het eventueel ook bezorgen aan huis. Vraag onze medewerkers hiervoor naar de mogelijkheden.

Restpartijen

Kunstgrasgigant heeft de beschikking over vele restpartijen die we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. In onze couponhal vindt u hiervan een overzicht. Ook hier vindt u vele soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Kom snel eens langs in onze zaak in Werkendam! Of vraag naar de mogelijkheden via 0183 72 46 10.

Kunstgras kopen in Leerdam? Kom langs in Werkendam of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht