Kunstgras Koudekerke

Home » Kunstgras Koudekerke

Vestiging Koudekerke

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Karreveld 41
4371 GA Koudekerke

Openingstijden

Let op: vrijdag/zaterdag 14/15 oktober gesloten!

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: Alleen op afspraak
Donderdag: Alleen op afspraak
Vrijdag: Alleen op afspraak
Zaterdag: Alleen op afspraak
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Jan Bosman
Verkoopadviseur

Kunstgras in Koudekerke

Wilt u graag mooi kunstgras in uw tuin of op uw balkon in Koudekerke om heerlijk van te kunnen genieten? Kom dan uw kunstgras kopen bij de kunstgrasgigant in Zeeland. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van meer dan 20 soorten kunstgras van uitmuntende kwaliteit. U kiest voor kunstgras omdat het onderhoudsarm is, natuurlijk oogt en voor veel toepassingen geschikt is. Ons siergras is bijna niet van echt te onderscheiden, terwijl ons vrolijk gekleurd gras voor een unieke speelplek kan zorgen.

Uw kunstgras kopen bij dé specialist in Koudekerke, Zeeland

Omdat kunstgras multifunctioneel is, kan het op vele gebieden toegepast worden. Kunstgras is onder andere geschikt voor een tuin, sportveld, speelveld of dakterras. Voor speeltoestellen biedt het een veilige ondergrond en rond zwembaden is het een perfecte oplossing om te zonnebaden. Ook wordt ons kunstgras op verschillende campings gebruikt. Het is duurzamer dan gras, omdat er geen kale plekken ontstaan. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk en zult u merken dat het aanleggen eenvoudig is.

Aanleggen van kunstgras

Bij onze vestiging in Koudekerke hebben we een ruime voorraad waaruit u kunt kiezen. Als u kunstgras koopt, snijden wij het voor u op maat en neemt u het direct mee. Het aanleggen van kunstgras is eenvoudig, mits u de juiste benodigdheden heeft. In onze instructievideo ziet u welke stappen u dient te nemen. Binnen een straal van 30 kilometer vanuit onze vestiging is het mogelijk gebruik te maken van onze aanlegservice. U kunt dan kiezen om het grondwerk zelf uit te voeren, waarna wij het kunstgras monteren. Ook kunt u ervoor kiezen om ons de volledige aanleg te laten verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van erkende hoveniers uit Zeeland, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het kunstgras goed ligt.

Kom uw kunstgras kopen in Koudekerke, Zeeland

Komt u uit Zeeland of België en wilt u graag kwalitatief goed kunstgras kopen? Neem dan telefonisch contact op via 0118 55 20 90 om een afspraak te maken en kom langs in onze vestiging! Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar koudekerke@kunstgrasgigant.nl. De Kunstgrasgigant in Koudekerke is dé plek als u kwalitatief goed kunstgras wilt kopen in Zeeland! Wij zijn eenvoudig met de auto te bereiken en hebben genoeg parkeergelegenheid naast ons pand. Tussen november en maart zijn wij alleen op afspraak geopend.