Kunstgras Zierikzee

Gekleurd kunstgras koopt u voor uw tuin in Zierikzee bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben gras om op te spelen of voor uw balkon in vele kleuren. Leuk om als patroon te leggen bij een kinderdagverblijf of als stijlvolle oplossing voor thuis. Door het zachte gras kunt u prima op blote voeten naar buiten. Wij hebben onder andere, rood, geel, blauw en zwart gras in ons gigantische assortiment opgenomen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Uitstekend kunstgras kopen voor verschillende toepassingen in Zierikzee

Speelgras, siergras en sportgras, bij Kunstgrasgigant vindt u wat u zoekt. Speelgras is in een levensechte vorm verkrijgbaar maar u kunt ook voor de gekleurde versies kiezen. Voor een speeltuin of kinderdagverblijf in Zierikzee kan dit de manier zijn om op te vallen. Gekleurd kunstgras als ondergrond bij speeltoestellen zorgt voor een veilige val. Het gras is zacht maar sterk genoeg om op te spelen. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk waardoor u er geen omkijken naar heeft. Gekleurd kunstgras is in patronen te leggen wat voor een speels effect zorgt. Bekijkt u een aantal voorbeelden op de website.

Vraag een offerte aan!

De Kunstgrasgigant in Koudekerke

In onze vestiging vindt u een gigantisch aanbod van meer dan 20 soorten kunstgras. Deze bekijkt u op ons showveld. Hier ervaart u onze kwaliteit. Ons siergras lijkt net echt. Elke week vernieuwen wij ons assortiment en ontvangen wij restrollen voor de couponhal. Voor gebruik van kunstgras in Zierikzee komt u langs en neemt het gewenste kunstgras direct mee. Natuurlijk geven we u advies over de aanleg en snijden we uw keuze op maat!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zierikzee? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland - Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven