Kunstgras Zaltbommel

Wilt u kunstgras aanleggen in Zaltbommel, kom dan naar de Kunstgrasgigant in Werkendam en kies uit ons gigantische assortiment. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden, goedkoop en we hebben voor u meer dan 20 soorten op voorraad. Op locatie kunt u een bezoek brengen aan ons showveld en de kwaliteit ervaren. Na aankoop neemt u het kunstgras direct mee!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Zelf kunstgras aanleggen in Zaltbommel

Veel mensen kiezen voor kunstgras. Dit is ook logisch want kunstgras is een goede optie om in plaats van gras of tegels aan te leggen. U heeft dan een combinatie van het uiterlijk van gras en het weinige onderhoud van tegels. Vanuit Zaltbommel gaat u naar de Kunstgrasgigant in Werkendam om het kunstgras te bekijken, op maat te laten snijden, te kopen en direct mee te nemen. Zelf aanleggen is niet heel moeilijk. Maar om het voor u nog eenvoudiger te maken hebben wij een instructievideo gemaakt. U ziet hier welke stappen u doorloopt bij het aanleggen van kunstgras op uw balkon, dakterras of tuin in Zaltbommel.

Vraag een offerte aan!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen

U kunt het kunstgras in Zaltbommel voor verschillende doeleinden laten aanleggen. Gemeenten gebruiken steeds vaker speelgras op speelvelden of sportvelden omdat dit een zachte ondergrond biedt, duurzaam is en weinig onderhoud vergt. Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen siergras, speelgras en sportgras. Om zo uw keuze te vergemakkelijken.

Bent u op zoek naar kunstgras in Zaltbommel? Neem contact op of kom langs in Werkendam!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven