Kunstgras Walcheren

Op Walcheren legt u kunstgras aan van de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij zijn experts op dit gebied. In ons ruime assortiment hebben we meer dan 20 soorten kunstgras opgenomen. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Wij leveren aan particulieren en bedrijven voor een zeer scherpe prijs. Ons kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras op Walcheren van goede kwaliteit

Als u een tuin heeft op Walcheren en u wilt groen maar geen onderhoud, is kunstgras de oplossing! Kunstgras legt u eenmaal aan en u hebt er jarenlang plezier van. Wij leveren namelijk echte kwaliteit en ons gras is beschermd tegen UV straling waardoor het niet verkleurd. Ons siergras de luxe assortiment is bijna niet van echt gras te onderscheiden. Het is geschikt voor de tuin of omgeving van uw bedrijfspand. Als u kinderen heeft kunt u het beste voor speelgras kiezen. Dit gras is ook zeer natuurgetrouw maar nog steviger. Kinderen kunnen zo naar lieve lust spelen zonder het kunstgras te beschadigen. Speelgras is ook zacht gras zodat u er met blote voeten op kunt lopen.

Vraag een offerte aan!

Sportgras

Naast kunstgras voor de tuin hebben wij nog meer mogelijkheden. Zo hebben we een speciaal sportgras assortiment. Dit is sterker dan gewoon kunstgras waardoor en intensief op gesport kan worden. Een ander voordeel is dat ze slijtvast en onderhoudsarm zijn. Het kunstgras kunt u op Walcheren gebruiken voor bijvoorbeeld voetbalvelden en tennisbanen.

Bent u op zoek naar kunstgras in Walcheren? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid BevelandKunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven