Kunstgras Leerdam

Voor duurzaam kunstgras in de omgeving Leerdam, komt u naar Kunstgrasgigant in Werkendam! Wij hebben een gigantisch assortiment. Hier vindt u maar liefst meer dan 20 soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Ons gras is bovendien eenvoudig aan te leggen en voelt en ziet er uit als echt gras. Het is zelfs bijna niet te onderscheiden van echt gras. Het gras is beschikbaar in diverse kleuren met ieder een eigen toepassing. Vaak wordt gedacht aan de kleur groen, maar andere kleuren doen het ook zeer goed. Zo wordt oranje gebruikt voor sportvelden en geel voor dakterrassen en balkons. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Onderhoudsarm kunstgras in de regio Leerdam

Onderhoudsarm kunstgras in de regio Leerdam vindt u bij Kunstgrasgigant te Werkendam. Ons kunstgras vereist weinig overig onderhoud, is UV-bestendig en schimmel- en rotvrij. Doordat wij veel soorten kunstgras op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar Leerdam nemen. Wij rollen de mat op en leggen het voor u in uw auto. Als het niet past, kunnen wij het eventueel ook bezorgen aan huis. Vraag onze medewerkers hiervoor naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan!

Restpartijen

Kunstgrasgigant heeft de beschikking over vele restpartijen die we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. In onze couponhal vindt u hiervan een overzicht. Ook hier vindt u vele soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Kom snel eens langs in onze zaak in Werkendam! Of vraag naar de mogelijkheden via 0183 – 74 50 26.

Kunstgras kopen in Leerdam? Kom langs in Werkendam of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven