Sluit navigatie

Kunstgras Goes

Kunstgras op uw speelveld in Goes kunt u in vele kleuren en patronen leggen, ga voor de hoogste kwaliteit naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Op ons showveld kunt u de kleuren bekijken en het gras voelen. U vindt bij ons onder andere de kleuren rood, blauw, geel en oranje. Natuurlijk hebben we ook de meest natuurlijke kleuren groen in ons assortiment. Deze zijn door gebruik van mosdraad niet van echt te onderscheiden!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras op de speelvelden van Goes

In heel het land zijn de meest prachtige patronen van kunstgras te vinden. De combinatie van kleuren zorgt voor een speels geheel wat vooral geschikt is voor recreatie. Kunstgras is de oplossing als u een bodem wilt leggen en daar speeltoestellen op wilt plaatsen. De kinderen kunnen lekker ravotten en vallen zacht. Kunstgras is daarbij duurzaam en vergt weinig onderhoud. Ook is het kleurvast doordat het tegen UV straling is beschermd. Velen gemeenten maken met veel plezier van ons kunstgras, misschien ook een optie voor u in Goes?

Vraag een offerte aan!

Kunstgrasgigant in Koudekerke

Vanuit Goes is de vestiging in Koudekerke de dichtstbijzijnde om kunstgras te kopen. Onze medewerkers hebben veel kennis en delen dit met u. U kunt ervoor kiezen om het gras door ons te laten bezorgen en aanleggen. Maar u kunt ook direct uw kunstgras meenemen naar Goes en het zelf aanleggen. Om u daarbij te helpen hebben wij een instructiefilm gemaakt die stap voor stap het proces uitlegt!

Bent u op zoek naar kunstgras in Goes? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

Scroll naar boven