Kunstgras particulier

Het beste kunstgras voor particulier gebruik vindt u bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste aanbod kunstgras en u vindt bij ons ook restpartijen tegen lage prijzen. Dit kunstgras is vaak uitstekend geschikt voor particulier gebruik voor verschillende toepassingen. Laat kunstgras leggen in uw tuin, op uw dakterras of balkon. En wat dacht u bijvoorbeeld van kunstgras als decoratie op tuinhekken? Het kan allemaal. Bezoek een van onze vestigingen en vindt direct wat u zoekt!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Vele kleuren kunstgras voor particulier gebruik

Kunstgrasgigant heeft vele kleuren kunstgras in het assortiment voor particulier gebruik. Voor specifieke toepassingen en een optimaal resultaat kiest u voor een speciale kleur kunstgras. Groen gras is immers ook maar gewoontjes. Wij bieden u onder andere de kleuren grijs, antraciet, donkerbruin, lichtbruin en blauw. Ook voor speciale toepassingen is gekleurd kunstgras een goede keuze: bijvoorbeeld voor een boot, evenement of het leggen van kunstgras bij zwembaden.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Bezoek een van onze vestigingen vandaag nog en laat u verrassen door ons veelzijdig aanbod kunstgras voor particulier gebruik. Wij kunnen meer dan 20 soorten kunstgras direct uit onze voorraad leveren. Wilt u meer weten over onze producten, onze prijzen of onze service? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06 – 26 088 967.

Scherp geprijsd kunstgras voor particulier gebruik: bezoek een van onze vestigingen! 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interressant:
Kunstgras Hoofddorp - Aanleggen kunstgras - Kunstgras Leiden - Kunstgras Lisse - Kunstgras Noord-Holland - Kunstgras particulier - Kunstgras Purmerend - Kunstgras Roosendaal - Kunstgras Tilburg  - Kunstgras Zuid-Holland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven