Kunstgras Bodegraven

Kunstgras in de regio Maarssen, Woerden en Bodegraven wordt natuurlijk gelegd met producten van Kunstgrasgigant gevestigd in Kockengen.  Door scherpe prijzen te hanteren in combinatie met een breed en diep assortiment wordt er gezorgd dat Kunstgrasgigant al jarenlang bekend staat als specialist van het leveren en eventueel aanleggen van uw kunstgras. Wij zijn de betrouwbare partner voor al uw problemen met kunstgras. Dit doen wij zowel voor de particulier als bedrijven, instellingen en plaatselijke voetbalverenigingen. Daarnaast vinden we een persoonlijke aanpak ook zeer belangrijk. Woont u in de regio van Kockengen, Maarssen, Woerden of Bodegraven, voor al uw kunstgras bent u bij ons op het juiste adres.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Voor uw kunstgras in de regio Bodegraven, Maarssen en Woerden moet u bij Kunstgrasgigant zijn!

Ons kunstgras kunt u gebruiken en hanteren voor veel verschillende zaken. Dit komt door ons ruime assortiment. Het kunstgras van Kunstgrasgigant in Kockengen is toepasbaar voor onder andere:

Het kunstgras voor in de tuin is bijna niet van echt te onderscheiden. Deze zijn dus zeer goed in gebruik voor personen die niet het onderhoud willen hebben van echt gras, maar wel de look. Bent u woonachtig in de omgeving van onze vestiging in Kockengen, bijvoorbeeld Maarssen, Woerden of Bodegraven, dan moet u zeker eens komen kijken naar onze kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Kom eens kijken in onze vestiging in Kockengen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als Kunstgrasgigant aanbieden? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in onze vestiging in Kockengen. Met vakkundig en deskundig personeel wordt er gezorgd dat u op een juiste en betrouwbare wijze wordt geholpen met uw vragen of problemen met betrekking tot uw kunstgras. Bent u woonachtig in de regio, dan verzekeren wij dat een ritje naar onze vestiging nooit voor niets is geweest. Dus woont u rondom Kockengen, Woerden, Bodegraven of Maarsen en u zoekt kunstgras voor in uw tuin, dan staat er naast koffie ook deskundig advies voor u klaar binnen onze vestiging.

Wanneer u vragen heeft of bepaalde zaken onduidelijk zijn, dan kunt u gewoon langskomen op onze vestiging in Kockengen, gevestigd aan de Industrieweg 3D. Wij hopen u snel eens te spreken of te zien! Dus laat uzelf voorzien van deskundig en betrouwbaar advies van de Kunstgrasgigant!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein -  Kunstgras Mijdrecht -  Kunstgras Breukelen -  Kunstgras Bilthoven

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven