Sluit navigatie

Kunstgras Bergen op Zoom

Wilt u mooi kunstgras laten leggen in uw tuin of op uw dakterras in Bergen op Zoom? Kunstgrasgigant heeft een ruim assortiment tegen verrassend lage prijzen. Het laten leggen van kunstgras in uw tuin in Bergen op Zoom heeft vele voordelen want U hoeft nooit meer gras te maaien en het gras is rot- en schimmelvrij. Daarbij is het gras UV-bestendig wat verkleuring voorkomt. Het mooie van kunstgras is verder dat u kunt kiezen uit diverse kleuren..

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras voor een sportvereniging in Bergen op Zoom

Kunstgrasgigant levert ook kunstgras voor sportverenigingen in Bergen op Zoom. Wij hebben voor diverse sporten kunstgras in ons assortiment. In samenwerking met een hovenierbedrijf wordt het kunstgras door ons bij uw vereniging aangelegd. Kies voor sporten op kunstgras:

  • Omdat het weinig onderhoud vergt.
  • Omdat belijning gemakkelijk is aan te brengen.
  • Omdat bladeren en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn.

Vraag een offerte aan!

Contact

Natuurlijk laat u kunstgras aanleggen in uw tuin in Bergen op Zoom door Kunstgrasgigant. Kom naar een van onze vestigingen om het assortiment te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Voorweg 23-A te Ridderkerk. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier door vrijblijvend een e-mail te sturen aan info@kunstgrasgigant.net of via telefoonnummer 06 – 26 088 967.

Neem nu contact op of kom langs in onze vestiging en laat kunstgras leggen in Bergen op Zoom!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

Scroll naar boven