Kunstgras Bergen op Zoom

Wilt u mooi kunstgras laten leggen in uw tuin of op uw dakterras in Bergen op Zoom? Kunstgrasgigant heeft een ruim assortiment tegen verrassend lage prijzen. Het laten leggen van kunstgras in uw tuin in Bergen op Zoom heeft vele voordelen want U hoeft nooit meer gras te maaien en het gras is rot- en schimmelvrij. Daarbij is het gras UV-bestendig wat verkleuring voorkomt. Het mooie van kunstgras is verder dat u kunt kiezen uit diverse kleuren..

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor een sportvereniging in Bergen op Zoom

Kunstgrasgigant levert ook kunstgras voor sportverenigingen in Bergen op Zoom. Wij hebben voor diverse sporten kunstgras in ons assortiment. In samenwerking met een hovenierbedrijf wordt het kunstgras door ons bij uw vereniging aangelegd. Kies voor sporten op kunstgras:

  • Omdat het weinig onderhoud vergt.
  • Omdat belijning gemakkelijk is aan te brengen.
  • Omdat bladeren en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn.

Vraag een offerte aan!

Contact

Natuurlijk laat u kunstgras aanleggen in uw tuin in Bergen op Zoom door Kunstgrasgigant. Kom naar een van onze vestigingen om het assortiment te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Voorweg 23-A te Ridderkerk. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier door vrijblijvend een e-mail te sturen aan info@kunstgrasgigant.net of via telefoonnummer 06 – 26 088 967.

Neem nu contact op of kom langs in onze vestiging en laat kunstgras leggen in Bergen op Zoom!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven