Hulp bij uw keuze?
Onze specialisten
staan u graag te woord
085 90 20 306

Kunstgras voor Balkon/Terras

Home » Kunstgras voor Balkon/Terras

Kunstgras voor uw balkon

Kunstgrasgigant is dé expert op het gebied van kunstgras voor uw balkon of dakterras. Bij ons heeft u een enorme keus aan wel meer dan 20 soorten kunstgras voor uw tuin, balkon, dakterras en speel- en sportvelden tegen scherpe prijzen.

Verschillende showterreinen voor een kunstgras balkon

Wij verkopen ons kunstgras rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Bij Kunstgrasgigant hebben we de beschikking over showterreinen bij onze vestigingen in onder andere Ridderkerk, Lisserbroek, Pijnacker, Werkendam en Koudekerke. Neem voor het gehele aanbod aan balkon kunstgras een kijkje in onze winkel en vind eenvoudig een mooie kunstgrasmat! De zachtheid van het grastapijt ervaart u in onze showrooms.

Balkon kunstgras van uitstekende kwaliteit

Heeft u geen tuin, maar wel een balkon en wilt u genieten van een zachte ondergrond met een natuurlijke uitstraling? Fleur deze dan op met speciaal dakterras kunstgras van Kunstgrasgigant! De tapijten zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te leggen op uw balkon. Bovendien heeft u de keuze uit diverse kleuren, zodat u het kunstgras geheel aan uw eigen stijl aanpast! Meer voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Voelt en ziet eruit als echt gras.
  • Zeer voordelig in aanschaf.
  • Maar liefst 10 jaar garantie op de UV-bestendigheid en het loslaten van vezels. Zo heeft u minimaal 10 jaar lang plezier van uw kunstgras.

Een kunstgras dakterras voor een zachte ondergrond

Kunstgras is uitermate geschikt om te leggen in uw tuin, maar zeker ook op een dakterras. Het is een ideale ondergrond waarbij u zachtheid ervaart dat bijna geen onderhoud nodig heeft. Kunstgras op het dakterras is waterdoorlatend en zorgt ervoor dat het regenwater eenvoudig wegloopt. In ons assortiment hebben we diverse producten van hoogwaardige kwaliteit waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Met balkon kunstgras geniet u van de zachtheid van echt gras, maar zonder het onderhoud. Wanneer u het beste kunstgras op het balkon of dakterras wilt leggen, dan plaatst u het kunstgras in uw winkelwagen of vraagt u om persoonlijk advies van onze experts.

Het beste kunstgras op het balkon of dakterras aanleggen

Het aanleggen van een grastapijt kunt u zelf uitstekend uitvoeren. U moet er wel rekening mee houden dat het erg belangrijk is om het goed strak te leggen. De aanleg van kunstgras op het dakterras of op balkons is niet altijd even eenvoudig. Daarom kunt u ervoor kiezen om specifiek grastapijt uit ons assortiment te laten leggen door onze vakmensen. Zo is het onder andere mogelijk om kunstgras op tegels te laten leggen door gebruik te maken van dubbelzijdige tape en andere benodigdheden.

Kunstgras met korte spriet voor een groen balkon

Een fraai zacht aanvoelend kunstgras balkon met een stijlvolle, warme uitstraling in plaats van het beton is de perfecte oplossing voor uw balkon. Even op uw blote voeten naar buiten lopen is dan ook geen enkel probleem. Door de zachtheid van het kunstgras ervaart u het echte buitengevoel. Deze grassoort heeft een korte spriet, zodat de grasmat goed schoon te houden is.

Een groot assortiment kunstgras voor uw dakterras of balkon

Een groot voordeel is dat er diverse maten beschikbaar zijn en kunstgras is dankzij ons ruime assortiment beschikbaar in allerlei kleuren zoals grijs, bruin of zwart. Een groot gedeelte van ons kunstgras voor uw balkon of dakterras bestelt u eenvoudig en snel online. U geniet te allen tijde van ongelooflijke zachtheid wanneer u met voeten op uw balkon of dakterras loopt.

Het beste grastapijt tegen voordelige prijzen

Niet ieder kunstgras is geschikt voor het balkon of dakterras. In ons ruime aanbod hebben we diverse soorten kunstgras dat geschikt is om op beton en tegels te leggen. Onze vakmensen adviseren u graag over het beste kunstgras voor uw wensen. Kom eens langs in onze dichtstbijzijnde zaak en bekijk onze couponhal. Hierin vindt u vele kunstgrasrestanten, die niet hebben ingeleverd op kwaliteit, zachtheid en uiterlijk. Deze bieden wij aan tegen extra scherpe prijzen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Voor de aanleg mooi kunstgras met een natuurlijke uitstraling voor op een balkon of dakterras kunt u terecht bij een van onze vestigingen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de verschillende soorten kunstgras en onze andere producten? Dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier om u te laten adviseren! Voor schitterend kunstgras komt u langs in onze zaak, laad u adviseren en bestel kunstgras direct voor uw balkon of dakterras of neem telefonisch contact met ons op via 085 90 20 306!

[kiyoh-klantenvertellen layout="slider" auto_slide="no" stars_theme="yellow" stars_size="small" show_logo="yes" logo_type="image" show_summary="yes" hide_without_rating_text="yes" do_show_reviews="no"]

Kom vandaag nog langs op ons showterrein

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Maarten


Hulp en service is super. Drinken voor de kids is ook een plus punt

Janneke


Ondanks de huidige Corona crisis en bijbehorende maatregelen konden wij goed terecht bij de vestiging te Ridderkerk. De medewerkers nemen de maatregelen goed in acht en mede hierdoor konden wij op een veilige en uiterst prettige manier ons nieuwe kunstgras bestellen. Heel veel soorten en prijsklasse. En je kan heel goed bekijken en proberen op te lopen. Met blote voeten gedaan en dan merk je het beste hoe het gras aanvoelde. Top bedrijf

A. de H.


Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Heel netjes geholpen en vriendelijk personeel.