Sluit navigatie

Kunstgras restanten

Voor de beste en de goedkoopste kunstgras restanten komt u naar de couponhal van Kunstgrasgigant! In deze couponhal vindt u vele kunstgras restanten en aanbiedingen. Doordat het restanten en/of fabriekspartijen zijn, zijn deze ook aantrekkelijk geprijsd. U vindt ze in diverse soorten en afmetingen. Desgewenst kunnen wij het kunstgras op maat snijden. Elke van onze vestigingen hebben een couponhal. Kom langs op een van onze showterreinen.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras restanten van hoge kwaliteit

Bent u het beu om uw kostbare vrije tijd te besteden aan grasmaaien, maar hebt u niet het budget om kunstgras te kopen? Kunstgrasgigant heeft de perfecte oplossing voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan kunstgras restanten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Ziet er uit en voelt als echt gras;
  • Zeer voordelig in de aanschaf;
  • Eenvoudig zelf aan te leggen.

Bovendien kunt u onze grasmatten voor diverse doeleinden zoals sport, sier of recreatie gebruiken en hebt u de keuze uit diverse kleuren! Bekijk ook eens onze voorbeeldfoto’s.

Vraag een offerte aan!

Contact

Kunstgras restanten vindt u in de couponhallen van Kunstgrasgigant. Hebt u vragen of wil u een advies van onze expert? Neem dan contact op via ons contactformulier. Kom ook eens langs in de dichtstbijzijnde couponhal en bekijk ons aanbod kunstgras restanten.

Kom naar onze couponhal voor kunstgras restanten of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

Scroll naar boven