Kunstgras coupon

Home » Kunstgras coupon

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras coupon, doet u er goed aan om eens de couponhal van Kunstgrasgigant te bezoeken. In elk van onze vestigingen vindt u een dergelijke hal met een grote hoeveelheid restpartijen kunstgras in verschillende maten en soorten. Deze restanten hebben niets ingeleverd in kwaliteit en zijn bovendien scherp geprijsd. Voor welk kunstgras coupon kiest u?

Waarom kiest u voor kunstgras coupon?

Voor het voordeligste kunstgras kunt u terecht in de couponhal van Kunstgrasgigant. Hier vindt u vele soorten kunstgras. Of u nu op zoek bent naar sportgras, sierkunstgras, gekleurd gras of een ander soort gras, Kunstgrasgigant heeft het. De restpartijen kunstgras leveren niets in als het aankomt op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling. In de couponhal vindt u stukken van bijvoorbeeld 4 x 2 meter of 4 x 3 meter, maar ook kleine restanten kunstgras van 1,5 x 3 meter of 1,2 x 6 meter. Met enige regelmaat kopen wij restanten van fabrikanten op, waardoor wij ook grotere coupons kunnen aanbieden. U kunt net dat stukje kunstgras vinden om uw balkon of tuin te bekleden.

Kom langs in onze couponhal

Kom eens langs in één van de vestigingen van Kunstgrasgigant in bijvoorbeeld Ridderkerk, Pijnacker, Raamsdonksveer of Doetinchem. Hier kunt u ons huidige assortiment of onze restpartijen bekijken en zelf de kwaliteit en uitstraling van kunstgras ervaren. Heeft u vragen of wenst u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306. Onze medewerkers vertellen u graag meer over kunstgras.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.