Kunstgras Capelle aan den IJssel

Home » Kunstgras Capelle aan den IJssel

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Duurzaam kunstgras in Capelle aan den IJssel koopt u bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hebben een zeer groot assortiment met meer dan 25 soorten kunstgras in diverse maten. Of u nu uw balkon wilt voorzien van kunstgras of een sportveld, wij hebben de juiste kunstgrasmat. De meeste soorten kunstgras zijn niet te onderscheiden van echt gras. Wij kunnen matten leveren met korte of lange sprieten. Ook hebben wij kunstgras met een bruin sprietje tussen de grassprieten (mosdraad). Vraag nu snel naar de mogelijkheden en profiteer van scherpe prijzen!

Kunstgras aanschaffen in Capelle aan den IJssel bij de specialist

Wanneer u kunstgras wilt aanschaffen in Capelle aan den IJssel, dan komt u naar de specialist: Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij beschikken over een ruim showterrein, waar u ons kunstgras kunt bekijken en onze medewerkers u van deskundig advies voorzien. Wij hebben vele soorten kunstgras op voorraad, zodat u het ook direct mee naar huis kunt nemen. Heeft u geen plaats in uw auto? Dat is geen probleem. Wij kunnen de bestelling eventueel bij u thuis bezorgen. Wij leveren bovendien niet alleen aan particulieren, maar ook aan verenigingen, bedrijven en instellingen.

Couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgras nabij Capelle aan den IJssel voor zeer scherpe prijzen. In deze hal vindt u kunstgrasrestanten. Deze doen echter niet onder voor de kwaliteit en duurzaamheid. Kom snel langs in onze zaak in Ridderkerk, nabij Capelle aan den IJssel en bestel direct uw kunstgras. Vraag anders ook eens naar professioneel advies bij onze medewerkers. U kunt ook bellen naar 06 26 088 967.

Kunstgras kopen in Capelle aan den IJssel? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.