Kunstgras België

Kunstgras wordt door Kunstgrasgigant ook in België geleverd. Wij bieden u tegen scherpe prijzen een uitgebreid assortiment! Kunstgras leggen wij bij vele afnemers in België. Bij particulieren doen we dit veel in tuinen en op dakterrassen. Voor Belgische gemeenten leggen we speelveldjes en openbare voetbalveldjes met kindvriendelijk kunstgras. Maar ook sportverenigingen helpen wij door de aanleg van onder andere golfbanen en voetbalvelden. Voor iedere situatie hebben wij dus een geschikt type kunstgras. Van decoratief gras voor op uw balkon tot hoogwaardig gras voor intensief gebruik op het sportveld.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras laten aanleggen in België

Kunstgrasgigant legt kunstgras aan in heel België. Hiervoor werken wij samen met een hoveniersbedrijf. Wij bieden u twee opties om kunstgras te laten aanleggen:

  • Het leggen van kunstgras voor €16,95 per m2.
  • Het volledige grondwerk en het leggen voor €47,50 per m2.

Bij beide opties egaliseren, trillen en vleien we het zand voor u en leggen we natuurlijk het kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Showveld

Kunstgrasgigant is de specialist op het gebied van kunstgras en levert ook in België! Graag heten we u van harte welkom op een van onze locaties zodat we u kunnen adviseren. Op ons showveld hebben we vele voorbeelden tentoongespreid zodat u deze kunt zien en voelen.

Wilt u kunstgras in België laten leggen? Neem dan contact op via 0118- 552090 of kom langs op een van onze locaties!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Utrecht - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven