Kunstgras Zierikzee

Home » Kunstgras Zierikzee

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Gekleurd kunstgras koopt u voor uw tuin in Zierikzee bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben gras om op te spelen of voor uw balkon in vele kleuren. Leuk om als patroon te leggen bij een kinderdagverblijf of als stijlvolle oplossing voor thuis. Door het zachte gras kunt u prima op blote voeten naar buiten. Wij hebben onder andere, rood, geel, blauw en zwart gras in ons gigantische assortiment opgenomen.

Uitstekend kunstgras kopen voor verschillende toepassingen in Zierikzee

Speelgras, siergras en sportgras, bij Kunstgrasgigant vindt u wat u zoekt. Speelgras is in een levensechte vorm verkrijgbaar maar u kunt ook voor de gekleurde versies kiezen. Voor een speeltuin of kinderdagverblijf in Zierikzee kan dit de manier zijn om op te vallen. Gekleurd kunstgras als ondergrond bij speeltoestellen zorgt voor een veilige val. Het gras is zacht maar sterk genoeg om op te spelen. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk waardoor u er geen omkijken naar heeft. Gekleurd kunstgras is in patronen te leggen wat voor een speels effect zorgt. Bekijkt u een aantal voorbeelden op de website.

De Kunstgrasgigant in Koudekerke

Op onze vestiging vindt u een gigantisch aanbod van meer dan 20 soorten kunstgras. Deze bekijkt u op ons showveld. Hier ervaart u onze kwaliteit. Ons siergras lijkt net echt. Elke week vernieuwen wij ons assortiment en ontvangen wij restrollen voor de couponhal. Voor gebruik van kunstgras in Zierikzee komt u langs en neemt het gewenste kunstgras direct mee. Natuurlijk geven we u advies over de aanleg en snijden we uw keuze op maat!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zierikzee? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.