Kunstgras 's Hertogenbosch

Home » Kunstgras ’s Hertogenbosch

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras in de omgeving ‘s Hertogenbosch kunt u kopen op het showterrein van Kunstgrasgigant te Raamsdonksveer. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en u heeft de keuze uit meer dan 25 soorten kunstgras in diverse afmetingen. Desgewenst snijden wij het voor u op maat. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, (sport)verenigingen en bedrijven. Dit betekent dat wij veel soorten kunstgras op voorraad hebben, zodat u het direct na het kopen mee naar huis kunt nemen naar ‘s Hertogenbosch. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Natuurlijk kunstgras kopen in de omgeving ‘s Hertogenbosch

In de omgeving van ‘s Hertogenbosch kunt u kunstgras kopen met een natuurlijk uitstraling. Ons gras is bijna niet van het echte te onderscheiden. Het is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo wordt het gebruikt op balkons, dakterrassen, sport– en speelvelden, tuinen, campings, rondom zwembaden en nog veel meer! Wanneer u het gras zelf aanlegt, hebben wij diverse benodigdheden in ons assortiment voor de werkzaamheden. Bekijk ook eens onze instructievideo. Zo begint u goed voorbereid aan het monteren van uw nieuwe aankoop.

Koop het kunstgras in de couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe prijzen. Deze restpartijen doen niet onder voor de kwaliteit. Ook deze zijn bijna niet van het echte te onderscheiden en zijn beschikbaar in diverse soorten, afmetingen en zelfs kleuren. Kom snel eens langs in Raamsdonksveer en bekijk ons aanbod zelf! Heeft u vragen over ons kunstgras? Stel ze aan een van onze medewerkers in de vestigingen of bel naar 06 21 65 03 66. Wij helpen u graag verder.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Dordrecht | Kunstgras Koudekerke | Kunstgras Rotterdam | Kunstgras kopen Oss | Kunstgras Hillegom

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.