Zelf kunstgras leggen

Home » Zelf kunstgras leggen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wilt u zelf kunstgras leggen? Kijk eens op de pagina met tips voor het zelf aanleggen van een kunstgrasveld van de Kunstgrasgigant. U zult merken dat het zeer eenvoudig is, zolang u zorgvuldig en geduldig te werk gaat. U kunt ons stappenplan volgen dat op de website staat, maar als u denkt dat u er niet uit gaat komen, komen we ook met alle liefde uw kunstgras voor u installeren.

Zelf kunstgras leggen of door de Kunstgrasgigant laten leggen

Heeft u geen tijd om zelf het kunstgras te laten leggen? Uiteraard komen wij graag bij u langs. Een overzicht van deze tarieven vindt u op onze website. Het is afhankelijk van de toestand van het terrein waar het kunstgras moet komen, van de afmetingen van het aan te leggen veld en de bereikbaarheid van het kunstgrasveld. Als u dat weet kunt u gemakkelijk aflezen met welke installatiekosten u bij de Kunstgrasgigant te maken zult krijgen.

De Kunstgrasgigant biedt meer dan alleen een installatieservice

Wij bieden een ruim assortiment zeer scherp geprijsde kunstgrasmatten. Allen van hoge kwaliteit en toepasbaar voor alle denkbare toepassingen. Voor grote sportvelden of kleine balkonnetjes: bij ons vindt u altijd het juiste kunstgras. U bepaalt de kleur, de lengte van de sprieten en de vereiste kwaliteit. En u kunt dat ook nog eens zelf ervaren in een van onze showtuinen. Veel soorten kunstgras hebben wij op voorraad liggen, dus u kunt nog dezelfde dag met uw nieuwe grasmat naar huis rijden. Geïnteresseerd? Kom dan eens langs bij een van onze 9 vestigingen of neem contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.