Kunstgras restanten

Home » Kunstgras restanten

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor de beste en de goedkoopste kunstgras restanten komt u naar de couponhal van Kunstgrasgigant! In deze couponhal vindt u vele kunstgras restanten en aanbiedingen. Doordat het restanten en/of fabriekspartijen zijn, zijn deze ook aantrekkelijk geprijsd. U vindt ze in diverse soorten en afmetingen. Desgewenst kunnen wij het kunstgras op maat snijden. Bijna elke van onze 10 vestigingen heeft een couponhal. Kom langs op een van onze showterreinen bijvoorbeeld in Ridderkerk, Koudekerke, Raamsdonksveer, Pijnacker of Lisserbroek.

Kunstgras restanten van hoge kwaliteit

Bent u het beu om uw kostbare vrije tijd te besteden aan grasmaaien, maar hebt u niet het budget om kunstgras te kopen? Kunstgrasgigant heeft de perfecte oplossing voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan kunstgras restanten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Ziet er uit en voelt als echt gras;
  • Zeer voordelig in de aanschaf;
  • Eenvoudig zelf aan te leggen.

Bovendien kunt u onze grasmatten voor diverse doeleinden zoals sport, sier of recreatie gebruiken en hebt u de keuze uit diverse kleuren! Bekijk ook eens onze voorbeeldfoto’s.

Contact

Kunstgras restanten vindt u in de couponhallen van Kunstgrasgigant. Hebt u vragen of wil u een advies van onze expert? Neem dan contact op via ons contactformulier. Kom ook eens langs in de dichtstbijzijnde couponhal en bekijk ons aanbod kunstgras restanten.

Kom naar onze couponhal voor kunstgras restanten of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.