Kunstgras Bommelerwaard

Home » Kunstgras Bommelerwaard

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras met een natuurlijke uitstraling koopt u in de omgeving van Bommelerwaard bij Kunstgrasgigant te Raamsdonksveer of Eemnes. Met meer dan 25 soorten kunstgras vindt u bij ons zeker een kunstgrasmat die aan uw behoeften voldoet. Wij bieden deze aan tegen scherpe tarieven, waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft. Of u nu op zoek bent naar sportgras, siergras, balkongras of dakterrasgras, wij hebben het in ons assortiment. Dit gras is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo kan het ook gebruikt worden rondom zwembaden, op campings, op sportvelden, rondom speeltoestellen en nog veel meer. Kom snel eens langs in onze showrooms!

Kunstgras aanleggen in de omgeving Bommelerwaard

Kunstgras in de omgeving Bommelerwaard laat u aanleggen door Kunstgrasgigant in Eemnes of Raamsdonksveer. Ons kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden. We hebben kunstgras in verschillende sprietlengtes en ook gras met bruine sprietjes (mosdraad). Hierdoor lijkt het gras nog echter. Ons gras voelt zacht en comfortabel aan. Bovendien hebben wij kunstgras in verscheidene kleuren met elk een eigen toepassing. Wij adviseren om geel kunstgras te gebruiken op een balkon of dakterras en oranje bijvoorbeeld voor sportvelden.

Profiteer in de couponhal

Profiteer snel van de scherpe prijzen in onze couponhal. Hier vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe tarieven in diverse afmetingen en soorten. Doordat wij veel kunstgrassoorten op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar huis nemen. Eventueel kunnen wij het kunstgras ook bij u bezorgen en aanleggen in Bommelerwaard. Kom snel eens langs op onze showterreinen en profiteer van scherpe prijzen!

Kunstgras kopen in Bommelerwaard? Kom langs in Raamsdonksveer of Eemnes of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.