Kunstgras Alblasserdam

Home » Kunstgras Alblasserdam

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Nooit meer het gras hoeven maaien en het hele jaar door genieten van een mooi groen gazon: kunstgras in omgeving Alblasserdam schaft u aan bij Kunstgrasgigant! Vanuit onze vestiging in Ridderkerk zijn wij zowel de zakelijk als de particuliere markt graag van dienst. U bent van harte welkom in onze zaak waar wij u graag laten kennismaken met de mogelijkheden van kunstgras. Keuze uit meer dan 25 soorten, aantrekkelijke prijzen en service op maat. Kunstgrasgigant is uw leverancier van kunstgras!

Kunstgras Alblasserdam: voor elke toepassing het juiste kunstgras

Breng een bezoek aan onze vestiging in Ridderkerk en laat u verrassen door de mogelijkheden van kunstgras. Onze grasmatten zijn bijna niet van echt gras te onderscheiden en zijn voor diverse toepassingen geschikt. Naast het plaatsen van kunstgras als gazon in de achtertuin, voorzien wij ook regelmatig sportvelden, terrassen en balkons van kunstgras. Daarnaast leent kunstgras zich ook prima als zachte, kindervriendelijke ondergrond op speelplaatsen in bijvoorbeeld Alblasserdam. Ook in de kinderkamer misstaat kunstgras niet!

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over ons kunstgras dat u in Alblasserdam aanschaft bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk? Neem contact met ons op door te bellen naar nummer 06 26 088 967. Wilt u op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen en nieuws over onze producten en onze vestiging? Like dan onze Facebookpagina!

Kunstgras in Alblasserdam voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk aan de Euroweg 3!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.