De voordelen van het gebruik van kunstgras in plaats van natuurlijk gras

Home » De voordelen van het gebruik van kunstgras in plaats van natuurlijk gras

In een vorige blog hebben we besproken wat kunstgras is en hoe het geïnstalleerd en onderhouden moet worden. Nu willen we graag dieper ingaan op de voordelen van het gebruik van kunstgras in plaats van natuurlijk gras.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Besparing op water

Een groot voordeel van kunstgras is dat het geen water nodig heeft. Dit betekent dat u geld en tijd bespaart op het bewateren van uw gazon. In droge gebieden waar water schaars is, kan dit een enorme besparing opleveren.

Geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig

Natuurlijk gras vereist vaak het gebruik van pesticiden en herbiciden om het vrij te houden van onkruid en insecten. Dit kan een negatieve impact hebben op het milieu en op de gezondheid van mensen en dieren die in de buurt wonen. Kunstgras heeft geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig en is daarom een milieuvriendelijk alternatief.

Minder onderhoud

Natuurlijk gras vereist veel onderhoud, zoals maaien, bemesten en besproeien. Dit kan veel tijd en geld kosten. Kunstgras daarentegen vereist veel minder onderhoud. Het hoeft niet te worden gemaaid en heeft geen water nodig. Dit betekent dat u meer tijd overhoudt om van uw tuin te genieten.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Eemnes

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen