Kunstgras Apeldoorn

Home » Kunstgras Apeldoorn

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor een ruime keuze in kunstgras heeft de vestiging van Kunstgrasgigant in Apeldoorn het assortiment dat u zoekt. Kunstgrasgigant heeft een ruim aanbod, tegen scherpe tarieven.

Ruim assortiment kunstgras in Apeldoorn

De keuze is enorm, of u liever kunstgras met lange of korte sprieten heeft, kunstgras met een bruin sprietje of geheel gekleurd gras, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. In onze nieuwe vestiging in Apeldoorn kunt u ons hele assortiment bekijken. Een greep uit ons aanbod:

  • Siergras luxe: Geschikt voor gebruik in de (sier)tuin. Deze soort is bijna niet van echt gras te onderscheiden;
  • Speelgras / Siergras: Deze soort is robuuster en daardoor geschikter voor spelende kinderen. Het is een fijne, veilige en zachte basis. Door het mosdraad (bruine sprieten) tussen de frisgroene sprieten is het levensecht.
  • Gras voor op het balkon / (dak)terras: door de korte spriet is deze soort goed schoon te houden en goed afwaterend. Door de zachte grassoort kunt u gemakkelijk even op uw blote voeten naar buiten;
  • Sportgras: Deze soort kunstgras is geschikt voor intensief gebruik. De meeste soorten zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm waardoor het geschikt is voor sport en spel;
  • Gekleurd gras: Groen en gras gaan hand in hand, maar andere kleuren kunnen ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Daarnaast leveren wij ook de benodigdheden die u nodig heeft om kunstgras eenvoudig zelf aan te leggen.

Bekijk ook eens onze restpartijen

Kom ons aanbod kunstgras bekijken in onze vestiging in Apeldoorn. Wij beschikken ook over een couponhal waar u ruime keuze hebt uit restpartijen en kunstgras tegen een extra aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht