Vijf creatieve manieren om kunstgras in uw tuin te gebruiken

Home » Vijf creatieve manieren om kunstgras in uw tuin te gebruiken

Kunstgras wordt vaak geassocieerd met sportvelden en speelplaatsen, maar wist u dat kunstgras ook een unieke en stijlvolle toevoeging kan zijn aan uw tuin? Kunstgrasgigant laat u graag vijf creatieve manieren zien om kunstgras in uw tuin te gebruiken.

Maak een kunstgrasmuur

Een kunstgrasmuur is een speels en interessant element in uw tuin. Een kunstgrasmuur kan dienen als achtergrond voor uw planten of als een opvallende accentmuur. Gebruik een klimop- of groenblijvende plant om de overgang van kunstgras naar echte planten naadloos te maken.

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Gebruik kunstgras als tapijt

Als u een buitenlounge heeft of een gebied buiten creëert om te ontspannen, kunt u kunstgras als tapijt gebruiken. Kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling aan uw ruimte en biedt een zacht en comfortabel oppervlak om op te zitten.

Maak een kunstgraspad

Een kunstgraspad is een esthetisch aantrekkelijk én ook nog eens een praktisch alternatief voor bestrating. Het pad kan dienen als toegang tot uw tuin, waardoor het pad niet modderig wordt tijdens regenachtige dagen. Het kunstgraspad helpt ook bij het definiëren van de looproutes door uw tuin.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Eemnes

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen