Goedkoop kunstgras

Voor goedkoop kunstgas kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij zijn de kunstgrasspecialist van Nederland. Wij hebben diverse vestigingen door heel het land. Zo vindt u altijd een Kunstgrasgigant bij u in de buurt!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Goedkoop kunstgras: ruime keuze en scherpe prijzen

Voor het goedkoopste kunstgras gaat u naar Kunstgrasgigant. Wij combineren scherpe prijzen met kwaliteit. Zo beschikken onze matten over het label ‘1e kwaliteit’ en zijn ze uitermate voordelig te krijgen. Wij kopen namelijk restanten kunstgras van de beste kwaliteit en duurzaamheid in. Zo bent u en goedkoop uit en hebt u de kwaliteit die u wenst. Daarnaast zijn onze kunstgrassen:

  • Geschikt als sier-, sport- of speelgras;
  • Qua voorkomen bijna niet te onderscheiden van echt gras;
  • Zeer eenvoudig zelf te leggen.

Naast de bekende toepassingen is ons kunstgras ook geschikt voor op boten, op campings of rond zwembaden.

Vraag een offerte aan!

Bezoek ons!

Kom ons aanbod goedkoop kunstgras bekijken: bezoek een van onze vestigingen vandaag nog en laat u verrassen door ons aanbod. In onze couponhal vindt u restpartijen kunstgras, verkrijgbaar voor een extra scherpe prijs. Indien gewenst kunnen wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat snijden. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Bekijk onze openingstijden of neem voor meer informatie contact met ons op!

Goedkoop kunstgras en een ruim aanbod: kom langs in een van onze vestigingen!


Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven