Gekleurd kunstgras

Antraciet, zwart, blauw en groen, voor gekleurd kunstgras gaat u naar de Kunstgrasgigant. Bezoek een van onze vestigingen en laat u verrassen door ons gigantische assortiment en onze scherpe prijzen!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Gekleurd gras: snel en eenvoudig te leggen op elke gewenste locatie

Wilt u wat anders met uw tuin of wilt u een zachte ondergrond op uw boot? Kies voor gekleurd gras van de Kunstgrasgigant! Ons gekleurd kunstgras is van uitstekende kwaliteit, is zeer duurzaam en u legt het gras bovendien snel een eenvoudig op elke mogelijke locatie. Daarnaast kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren waaronder:

  • Groen
  • Antraciet
  • Oranje
  • Bruin
  • Blauw

Onze kunstgrassen kunt u voor elk doeleinde gebruiken, zowel voor sporten en recreatie als voor de sier!

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze couponhal

Bij Kunstgrasgigant vindt u altijd het gekleurde kunstgras dat u zoekt. Onze kunstgrassen zijn van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Bezoek ook eens onze couponhal: hier bieden wij restpartijen aan van diverse soorten kunstgras verkrijgbaar voor een extra scherpe prijs. Indien gewenst kunnen wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat snijden. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten, prijzen en onze openingstijden!

Gekleurd kunstgras voor een scherpe prijs: kom langs in een van onze vestigingen! 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven