Kunstgras Zwijndrecht

Kunstgras in de regio Zwijndrecht vindt u in vele soorten en maten bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij bieden een gigantisch assortiment aan tegen scherpe prijzen. In ons aanbod vindt u meer dan 20 soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Ons kunstgras is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo kan het worden gebruikt in de tuin (als siergras), als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, op sportvelden en campings. Desgewenst snijden wij het gras op maat voor u.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Onderhoudsarm kunstgras in Zwijndrecht en omgeving

Onderhoudsarm kunstgras in Zwijndrecht en omgeving vindt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij hebben ruime ervaring met de verkoop en levering van vele soorten kunstgras. Op deze manier vindt u voor elke toepassing geschikt kunstgras. Ons gras is onderhoudsarm, schimmel- en rotvrij en UV-bestendig. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, (sport)verenigingen, bedrijven en instellingen. Als u in Ridderkerk bent om onze producten te kopen kunt u het direct mee nemen. U kunt het kunstgras eventueel ook door ons laten leveren in Zwijndrecht!

Vraag een offerte aan!

Kunstgras in outlet

Kunstgrasgigant verkoopt ook kunstgras in een couponhal. In deze outlet vindt u vele soorten kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit. Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe tarieven. Wij kunnen het kunstgras voor u aanleggen in Zwijndrecht of u kiest ervoor dit zelf te doen. Kom snel eens kijken op ons showterrein te Ridderkerk!

Kunstgras kopen in Zwijndrecht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel - Kunstgras Hulst - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid BevelandKunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven