Kunstgras Geldermalsen

Home » Kunstgras Geldermalsen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras op maat in de regio Geldermalsen koopt u bij Kunstgrasgigant, te Werkendam. Wij hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras in diverse afmetingen en kleuren. Vaak denkt men bij kunstgras aan de kleur groen. Echter doen andere kleuren het ook zeer goed. Wij adviseren om de gele kleur te gebruiken op balkons en dakterrassen en om oranje bijvoorbeeld te gebruiken op sportvelden. Wij hebben kunstgras voor elke toepassing. Voor tennisvelden, voetbalvelden en nog veel meer bieden wij het juiste gras. Ons gras is bovendien bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Kunstgras op maat snijden in de regio Geldermalsen

Wij hebben vele standaardmaten kunstgras maar kunnen het ook op maat voor u snijden in de regio Geldermalsen. Wij zijn gevestigd in Werkendam en beschikken hier over een showterrein. Wij produceren ons kunstgras zelf, waardoor we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. Of u nu op zoek bent naar siergras, gekleurd gras, sportgras of dakterras-/balkongras, wij hebben het allemaal. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, (sport)verenigingen en instellingen. Dit betekent dat u het kunstgras meteen mee naar huis kunt nemen.

Instructievideo aanleggen

Als u bij ons kunstgras heeft gekocht en u wilt het gaan aanleggen in Geldermalsen, hebben wij een speciale instructievideo met tekst en uitleg eronder. Het is een eenvoudig proces. Wij voorzien u ook graag van deskundig advies. Neem snel een kijkje op ons showterrein of in onze couponhal, waar u restpartijen tegen zeer scherpe tarieven vindt.

Kunstgras kopen in Geldermalsen? Kom langs in Werkendam of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht