Sluit navigatie
Bel ons via 06 - 22 79 77 90

Vestiging Elspeet

Omringt door de schitterende heide en bossen vindt u aan de rand van het veluwse dorp Elspeet onze vestiging van de kunstgrasgigant. Gevestigd aan de Schotkampweg 159 zijn we binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de snelweg A28 en tevens goed bereikbaar vanaf de snelweg A1!

Graag begeleiden wij u onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee tijdens uw zoektocht naar een prachtige kunstgrasmat welke uitermate geschikt is voor uw toepassing. Vestiging Elspeet beschikt dan ook over een enorme showtuin waar u alle soorten uit het vaste assortiment op groter formaat kunt bezichtigen. Wat tevens bijdraagt aan een duidelijk en realistisch beeld voor u. Kortom, u ziet wat u koopt in plaatst van misleidende stalen welke een vertekend beeld geven!

Overigens heeft Elspeet naast het vaste assortiment diverse coupons en constant zeer scherpe actiegrassen! Voor iedere toepassing, en voor elk budget kunt u bij ons terecht! Welkom, de koffie staat klaar!

Adres
Schotkampweg 159
8075 RD  Elspeet

T 06 - 22 79 77 90 (b.g.g.: 06 - 23 39 23 35)
E
 elspeet@kunstgrasgigant.nl

Bekijk alle vestigingen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:  
alleen op afspraak

Zaterdag:                 09.00 - 16.00 uur
Zondag:                   gesloten

Uiteraard bent u als hovenier/particulier buiten onze openingstijden van harte welkom middels telefonische afspraak of stuur een email.

Op overige dagen bent u van harte welkom in onze megastore Kunstgrasgigant Apeldoorn.

Scroll naar boven