Goedkoop kunstgras online bestellen: hier moet u op letten

Home » Goedkoop kunstgras online bestellen: hier moet u op letten

Goedkoop kunstgras online bestellen is heel gemakkelijk. U wilt naast goedkoop kunstgras ook kunstgras van goede kwaliteit. Tevens zijn er nog andere zaken van belang waar u op moet letten, om zo lang en optimaal mogelijk van uw kunstgras te kunnen genieten. Kunstgras is namelijk in veel verschillende soorten verkrijgbaar, afhankelijk van uw wensen, de toepassing of de ondergrond.

Ook is het van belang dat u het gras goed legt, wanneer het niet strak of egaal ligt, is dit niet alleen minder mooi, maar slijt het ook sneller. Op die manier wordt goedkoop toch nog duurkoop.

Op het kunstgras van Kunstgrasgigant krijgt u maar liefst 10 jaar uv garantie: wij beloven u dat uw kunstgras niet verkleurt door de zon. Daarnaast garanderen we dat er geen sprieten uitvallen. U houdt dus een mooi vol gazon en geniet daar minstens tien jaar van!

Kunstgras Wassenaar deLuxe

Waar gaat u het gras leggen?

Kunstgras is in verschillende vormen verkrijgbaar, denk aan diverse kleuren, maar ook korte of lange sprieten. Extra zacht speelgras voor kleine kinderen, of wat harder slijtvast gras voor een looppad. De eerste soorten kunstgras waren jaren geleden vooral bedoeld voor sportvelden, omdat deze grasvelden intensief gebruikt werden en flink te lijden hadden onder slidings en andere capriolen. Dit kunstgras was nog erg ruw en hard, en daarom geen comfortabele vervanger voor uw grasmat in de achtertuin. Nog steeds is sportgras hard en daarmee wat slijtvaster, maar daarnaast zijn er veel ontwikkelingen geweest in het kunstgras. Kunstgras kan namelijk ook langere sprieten hebben waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. Zo stapt u blootsvoets op kunstgras en ervaart u het heerlijke zachte gevoel zoals bij echt gras.

Legt u het gras misschien binnen? Bij beurzen of kantoren wordt geregeld kunstgras toegepast, maar ook mensen die een gewaagde interieur keuze maken, kiezen voor een deel kunstgras. In dat geval is het belangrijk dat ons kunstgras een brandwerend certificaat heeft. De locatie van het kunstgras is dus medebepalend voor welk kunstgras u kiest.

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen