Kunstgras Werkendam

Home » Contact » Vestiging Werkendam

Vestiging Werkendam

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Leeghwaterstraat 14
4251 LM Werkendam
Gevestigd op terrein St. Middelkoop.

Openingstijden

 

Maandag: 6.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 6.00 – 18.00 uur
Woensdag: 6.00 – 18.00 uur
Donderdag: 6.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 6.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 7.00 – 12.00 uur
Zondag: Gesloten

Onze verkoopadviseurs

Henk Middelkoop
Verkoopadviseur

Kunstgras in Werkendam

Wilt u het beste kunstgras kopen in Werkendam, Noord-Brabant? Kies dan voor de Kunstgrasgigant! Tegen scherpe prijzen bieden wij een ruim aanbod aan dat geschikt is voor vele toepassingen. Kunstgrasgigant levert kunstgras in de provincie Brabant aan onder andere gemeentes, sportverenigingen en particulieren. Denkt u daarbij aan voetbal- en speelveldjes, golfvelden en het kopen van kunstgras voor tuinen, balkons en dakterrassen in heel Noord-Brabant.

Alle soorten kunstgras kopen in Werkendam, Noord-Brabant

Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen onze specialisten alle soorten kunstgras in de provincie Noord-Brabant. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het kunstgras zelf aan te leggen. U neemt dan de volgende stappen:

  • Neem uw aankoop direct mee naar huis of kies voor onze bezorgservice.
  • Leer hoe u kunstgras moet aanleggen met behulp van ons stappenplan.
  • Stel al uw vragen aan onze medewerkers voor het beste resultaat.
  • Vraag een offerte aan!

Een ruim aanbod in ons showterrein

Kunstgrasgigant levert het beste kunstgras dat u kunt kopen in Werkendam, Noord-Brabant. Wij hebben diverse vestigingen waaronder een bij u in de buurt! Wij zijn te vinden op een paar minuten rijden van de Nieuwe Merwede, op de Leeghwaterstraat aan de rand van Werkendam. U kunt bij onze groothandel in Brabant kunstgras kopen van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag is onze vestiging geopend van 07:00 uur tot 12:00 uur. Wij zijn gevestigd op terrein St. Middelkoop.

Neem contact met ons op en kom langs

Natuurlijk informeren wij u graag over onze producten en mogelijkheden. Als u langskomt, kunt u ons assortiment in de praktijk bekijken en uittesten. Op ons showterrein liggen verschillende voorbeelden van materialen en kleuren. Ons kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden. Wilt u kunstgras kopen en aanleggen in Werkendam, Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op via 0183 72 46 10 of kom langs in Werkendam! U kunt ook een e-mail sturen naar werkendam@kunstgrasgigant.nl.