Kunstgras Noordwijkerhout

Home » Contact » Vestiging Noordwijkerhout

Vestiging Noordwijkerhout

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

*Servicepunt van KG Lisserbroek (Noordwijkerhout)

Adres

Delfweg 36a
2211 VM Noordwijkerhout
Gevestigd op tuinboulevard Meeuwenoord.

Openingstijden

LET OP: WEGENS VERBOUWING GESLOTEN! Vragen? Neem contact op met vestiging Lisserbroek.

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: Alleen op afspraak
Donderdag: Alleen op afspraak
Vrijdag: Alleen op afspraak
Zaterdag: Alleen op afspraak
Zondag: Gesloten

Afspraak buiten de openingstijden om is altijd mogelijk, ook voor projecten en hoveniers.

Onze verkoopadviseurs

Henk-Jan Dubbeldam
Verkoopadviseur

Kunstgras in Noordwijkerhout

Wilt u graag kunstgras kopen in een showroom in Noordwijkerhout voor op uw balkon, in uw tuin of voor een sportveld? Kom dan uw kunstgras kopen bij Kunstgrasgigant en haal het op in Noordwijkerhout. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Kom dan bij ons langs en laat onze medewerkers u helpen.

Uw kunstgras kopen bij onze showroom in Noordwijkerhout

Als u kunstgras wilt kopen in de buurt van Noordwijk dan heeft u genoeg keuze bij de showroom van Kunstgrasgigant in Noordwijkerhout. Wij hebben kwalitatief hoogwaardig kunstgras voor iedere gelegenheid. Natuurlijk is het mooie groene kunstgras ruim vertegenwoordigd in ons uitgebreide assortiment. Bent u op zoek naar ander soort kunstgras? Ga dan voor een van onze mooie kleuren.

Wij zijn eenvoudig te bereiken

U bereikt ons eenvoudig via de Provincialeweg (N206). Op een aantal kilometer en een paar minuten afstand van de Provincialeweg, vindt u onze vestiging aan de Delfweg. Onze vestiging vindt u aan Tuinboulevard Meeuwenoord, nabij het Oosterduinse Meer. Wij zijn het servicepunt van het filiaal in Lisserbroek. U kunt bij ons voor kunstgras terecht op maandag en donderdag tot en met zaterdag. Komt dit voor u niet uit, maar wilt u wel een keer langskomen? Maak dan een afspraak buiten onze openingstijden. Ook als u gebruik wilt maken van onze service voor uw projecten.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar

Heeft u vragen over het kopen van kunstgras bij onze showroom in Noordwijkerhout? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. U bereikt onze adviseurs op het nummer 06 46 70 81 63 of op 06 46 70 81 61. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te bellen, dan kunt u ook altijd een e-mail sturen naar lisserbroek@kunstgrasgigant.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kop koffie bij ons te komen drinken.