Kunstgras bij de specialist in Buurmalsen

Home » Contact » Vestiging Buurmalsen

Vestiging Buurmalsen

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Lingedijk 7
4197HA Buurmalsen

Openingstijden

Maandag: 6.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 6.00 – 18.00 uur
Woensdag: 6.00 – 18.00 uur
Donderdag: 6.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 6.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 7.00 – 12.00 uur
Zondag: Gesloten

Kunstgras bij de specialist in Buurmalsen

Wanneer u duurzaam kunstgras wilt aanleggen in uw tuin, komt u naar Kunstgrasgigant, dé leverancier in Buurmalsen, nabij Geldermalsen en Beesd! Hier vindt u verschillende soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen op voorraad. Iedere week worden er zowel volle, nieuwe rollen als restpartijen geleverd door gerenommeerde fabrikanten. Ons kunstgras voelt en ziet er uit als echt gras en is bovendien eenvoudig aan te leggen. Het is zelfs bijna niet te onderscheiden van echt gras. U heeft de keuze uit diverse kleuren met ieder een eigen toepassing. Vaak wordt gedacht aan de kleur groen, maar andere kleuren doen het ook zeer goed. Zo wordt oranje gebruikt voor sportvelden en geel voor dakterrassen en balkons. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Kwalitatief uitstekend kunstgras kopen voor in uw tuin in Buurmalsen

Bij Kunstgrasgigant in Buurmalsen, nabij Culemborg en Beesd, produceren we als leverancier ons kunstgras helemaal zelf, waardoor we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. Of u nu op zoek bent naar siergras of gekleurd gras, wij hebben het allemaal. Wij leveren ons kunstgras rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, (sport)verenigingen en instellingen in regio Leerdam, Vianen, Culemborg en Beesd. Dankzij ons ruime assortiment als leverancier in Buurmalsen kunt u altijd kunstgras kopen en aanleggen dat past bij uw wensen, eisen en verwachtingen. Wij maken onderscheid tussen de volgende soorten kunstgras:

  • Siergras voor een stijlvolle uitstraling
  • Speelgras voor kinderen
  • Sportgras voor voetbalvelden, hockeyvelden of golfvelden
  • Kunstgras voor gebruik in tuin, op het dakterras of het balkon

Weet u welk kunstgras u wilt kopen bij onze vestiging in Buurmalsen, nabij Leerdam en Geldermalsen? Dan neemt u het nieuwe kunstgras direct mee naar huis. Vrijwel altijd past het kunstgras in uw eigen auto. Onze medewerkers vouwen het graag voor u op en plaatsen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van een eigen auto? Kies dan voor onze bezorgservice.

Zelf uw kunstgras aanleggen bij u woning in Buurmalsen

Als u na het kopen van ons kunstgras in Buurmalsen dit zelf wilt aanleggen in Geldermalsen, Leerdam, Vianen of elders in de omgeving, bekijkt u onze instructievideo met tekst en uitleg. Het is een eenvoudig proces. Wij voorzien u als leverancier ook graag van deskundig advies of nemen het aanleggen van uw kunstgras in Buurmalsen voor u uit handen. Het voordeel van het gebruik van kunstgras is dat u nooit meer hoeft te maaien. Ook overig onderhoud aan uw gazon is verleden tijd!

Kom langs bij onze vestiging en neem uw kunstgras direct mee

Kunstgrasgigant heeft de beschikking over vele restpartijen die we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. In onze showterreinen vindt u hiervan een overzicht. Ook vindt u hier vele soorten kunstgras in diverse kleuren en afmetingen. Kom snel eens langs in onze zaak in Buurmalsen, nabij Vianen en Culemborg! Of vraag naar de mogelijkheden via buurmalsen@kunstgrasgigant.nl.