Apeldoorn

Home » Contact » Vestiging Apeldoorn

Vestiging Apeldoorn

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Prinsenweide 50
7317 BC Apeldoorn
(Vlak bij de Sligro)

Openingstijden

Let op: wegens verhuizing totale leegverkoop op zaterdag!

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: Alleen op afspraak
Donderdag: Alleen op afspraak
Vrijdag: Alleen op afspraak
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Onze verkoopadviseurs

Aart Davelaar
Verkoopadviseur

Kunstgras in Apeldoorn

Kom uw kunstgras kopen bij dé specialist in Apeldoorn en laat het aanleggen door ervaren vakmensen. Bij de Kunstgrasgigant koopt u kunstgras van topkwaliteit, dat niet te onderscheiden is van echt gras. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van echt gras. Voor een uitgebreid assortiment in kunstgras heeft de vestiging van Kunstgrasgigant in Apeldoorn het assortiment dat u zoekt, tegen scherpe tarieven.

Ruim assortiment kunstgras in Apeldoorn

Of u nu liever kunstgras met lange of korte sprieten heeft, kunstgras met een bruin sprietje of geheel gekleurd gras, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. In onze nieuwe vestiging kunt u ons hele assortiment bekijken en uw favoriete kunstgras kopen. Ook beschikken wij over een couponhal waar u ruime keuze heeft uit restpartijen en kunstgras tegen een extra aantrekkelijke prijs kunt kopen. Een greep uit ons aanbod:

  • Siergras luxe: geschikt voor gebruik in de (sier)tuin. Deze soort is bijna niet van echt gras te onderscheiden.
  • Speelgras/siergras: deze soort is robuuster en daardoor geschikter voor spelende kinderen. Het is een fijne, veilige en zachte basis. Door het mosdraad (bruine sprieten) tussen de frisgroene sprieten is het levensecht.
  • Gras voor op het balkon/(dak)terras: door de korte spriet is deze soort goed schoon te houden en goed afwaterend. Door de zachte grassoort kunt u gemakkelijk even op uw blote voeten naar buiten.
  • Sportgras: deze soort is geschikt voor intensief gebruik. De meeste soorten zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm waardoor het geschikt is voor sport en spel.
  • Gekleurd gras: groen en gras gaan hand in hand, maar andere kleuren kunnen ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Daarnaast leveren wij de benodigdheden die u nodig heeft om kunstgras eenvoudig zelf aan te leggen. Natuurlijk kunnen wij het in Apeldoorn ook voor u aanleggen.

Bezoek onze showroom

Kom uw kunstgras kopen in onze vestiging in Apeldoorn en laat het door ons aanleggen in uw tuin. Dankzij onze vestiging hebben wij de grootste kunstgrasshowroom van de Veluwe. Ook zijn wij hierdoor eenvoudig bereikbaar in het oostelijke gedeelte in Nederland. U vindt onze vestiging in de Prinsenweide, in de buurt van de Sligro en het bedrijvenpark. Naast dat u kunstgras kunt kopen en laten aanleggen bij ons in Apeldoorn, Gelderland, vindt u ook diverse kunsthagen in ons assortiment. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 050 74 10 008 of stuur een e-mail naar apeldoorn@kunstgrasgigant.nl.