Sluit navigatie

Kunstgras Zoetermeer

Bezoek Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker: u vindt bij ons het grootste aanbod kunstgras van omgeving Zoetermeer. Scherpe prijzen, uitgebreide service en keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras dat vrijwel niet van echt is te onderscheiden: dát is Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd aan de Reesloot 10, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A13. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Zoetermeer: vele toepassingen mogelijk voor een scherpe prijs

Kunstgras in Zoetermeer. Of u nu een gazon wilt laten aanleggen dat het hele jaar door mooi fris groen is zonder dat u hier omkijken naar heeft. Uw terras wilt opfleuren, een zachte ondergrond zoekt voor de kinderkamer of sportvelden wilt bekleden met onderhoudsarm kunstgras: Kunstgrasgigant maakt het graag samen met u mogelijk. De toepassingen van kunstgras zijn eindeloos. Wist u bijvoorbeeld dat kunstgras ook gebruikt wordt bij evenementen, als ondergrond voor boten of in de serre? Het kan allemaal voor een scherpe prijs.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie over kunstgras

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras in omgeving Zoetermeer? Kom langs in onze zaak en laat u informeren. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 015 - 82 00 327. Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke nieuwtjes en kortingsacties? Like onze Facebookpagina!

Kunstgras in Zoetermeer voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven