Sluit navigatie

Kunstgras Westland

Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras in omgeving Westland. U vindt bij ons een ruime sortering gras voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit meer dan 20 soorten gras, vrijwel niet van echt te onderscheiden en advies op maat: dat is de kracht van Kunstgrasgigant. Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Westland: het hele jaar door fris groen gras

Het hele jaar door fris groen gras in de tuin, op het sportveld, het terras of op het balkon. Kiest u voor kunstgras dan bent u hiervan verzekerd. U vindt in ons gigantische assortiment kunstgras met zowel lange als korte sprieten, aangevuld met mosdraad voor een extra natuurlijk resultaat. Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hierdoor blijft het kunstgras van uw keuze mooi en netjes zonder dat u hier veel werk aan heeft.

Vraag een offerte aan!

Kom langs in onze zaak

Wilt u meer weten over het kunstgras in omgeving Westland van Kunstgrasgigant? Kom langs in onze zaak in Delft-Pijnackert gevestigd aan de Reesloot 10. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in Westland voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven