Kunstgras Westland

Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras in omgeving Westland. U vindt bij ons een ruime sortering gras voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit meer dan 20 soorten gras, vrijwel niet van echt te onderscheiden en advies op maat: dat is de kracht van Kunstgrasgigant. Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Westland: het hele jaar door fris groen gras

Het hele jaar door fris groen gras in de tuin, op het sportveld, het terras of op het balkon. Kiest u voor kunstgras dan bent u hiervan verzekerd. U vindt in ons gigantische assortiment kunstgras met zowel lange als korte sprieten, aangevuld met mosdraad voor een extra natuurlijk resultaat. Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hierdoor blijft het kunstgras van uw keuze mooi en netjes zonder dat u hier veel werk aan heeft.

Vraag een offerte aan!

Kom langs in onze zaak

Wilt u meer weten over het kunstgras in omgeving Westland van Kunstgrasgigant? Kom langs in onze zaak in Delft-Pijnackert gevestigd aan de Reesloot 10. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in Westland voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven